Ny blogger på hjemmesiden

Hej

Mit navn er Jasmin Pehlivan, og jeg er frivillig Blogger på hjemmesiden. 

Jeg mødte jordemødrene Gabriéla og Lise i forbindelse med et møde og blev så fascineret af deres arbejde med unges seksualitet. Vidste du, at de har fået indført ordet "kønskrans" til Danmark? Hvilket er det nye ord for jomfruhinde. Hvorfor? Fordi det er det de gør! De gør mere end at undersøge dig. De handler der, hvor de unge har brug for støtte eller et emne har brug for opmærksomhed. De karatesparker døre for at råbe dine vilkår op. De er din stemme. Dette måtte jeg være en del af. Sign me up! tænkte jeg, og her er jeg nu.

Lidt om mig:jeg bor på Vesterbro med min mand og 5 årige datter. Jeg elsker at blogge og fortælle historier. Min drøm er at være en forfatter (ja jeg har drømme Cool). Jeg lever i nuet, fordi det giver mig mere ro, fremtiden tager jeg mig af når den kommer. Jeg er ikke perfekt men elsker det uperfekte ved mig selv. Og det var så mig. Moving on.

Jeg skriver om, hvad Gabriéla og Lise har af tanker eller hvilke projekter de har gang i. Der sker så mange ting hos os, og vi vil så gerne dele det med dig. Ingen bliver udstillet så du kan stadig trygt henvende dig hos os.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Peace out!

Jasmin Pehlivan

 

 

 

           
Copyright © 2013. All Rights Reserved.